sponsor de sealions, koop online via sponsorkliks

sponsor de sealions, koop online via sponsorkliks
sponsor de sealions, koop online via sponsorkliks

zondag 30 oktober 2011

boten uit het water

Gisteren hebben we de boten helemaal schoon gemaakt en van alles demonteerbare onderdelen ontdaan. Nu is het dus echt, het vaar seizoen is over. Gedaan met de pret. Wat zien die boten er nu uit ...IMG 3241

op sommige plaatsen zit haast geen spatje verf meer.IMG 3245

We hebben hard gewerkt en gepoetst. Daarbij viel op dat het onze enig aanwezige boots de wind er goed onder had. Ze stuurde haar bak zo aan dat iedereen ook daadwerkelijk kon mee werken. Goed gedaan Marjolein!

Toen de boten helemaal kaal waren moesten ze nog even naar de lift gevaren worden. Dus kon er toch nog even - voor de echt laatste keer dit jaar - een stukje gewrikt worden waarna de boten met de lift het water uit werden gehesenIMG 3251 om vervolgens met een grote heftruck naar een handig plekje te worden gebracht.IMG 3256

De masten liggen al in de werkplaats, klaar om te worden geschuurd.IMG 3259

Hopelijk kunnen we komende week gelijk beginnen met schoonmaken en schuren. Des te eerder is de boel klaar en kunnen we begin maart weer het water op.

Voorlopig hoe je dus geen reddingvest meer mee te nemen. In plaats daarvan is een overall veel handiger. Het onderhoud gaan we afwisselen met theorie en als iemand een leuk spel verzint natuurlijk ook met spel.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten